Make It Home

Even voorstellen

Mijn naam is Ellen Meester en de website Make It Home is ontstaan uit het idee om online winkelen leuker en makkelijker te maken. Door visueel mooie plaatjes te presenteren zonder veel tekst maar wel met de benodigde informatie om eventueel volgende stappen te kunnen nemen. Ideeën opdoen, voorbeelden zien en bij mensen naar binnen kijken is wat iedereen leuk vind.... maar wat als je dè lamp ziet die je altijd al hebt willen hebben! Dan wil je ook gelijk weten waar je hem kan kopen (of direct bestellen!) en niet alsnog de woonboulevards en het wereld wijde web moeten afstruinen. Dààrom: www.makeithome.nl Kies vanuit het overzicht je sfeer of klik gemakkelijk van sfeer naar sfeer door gebruik te maken van de pijltjestoetsen naar links en rechts.

Waarom Make it Home?

Online winkelen wordt steeds populairder, maar hoe aantrekkelijk is dit eigenlijk? De webshops zijn een overzicht van producten waar weinig tot geen beleving bij komt kijken. Op de website van Make It Home kan je je op een leuke manier, online oriënteren en zijn verkoopgegevens en  verkooppunten binnen handbereik. Laat je inspireren door de verschillende stijlen en creëer je eigen stijl door te combineren wat je leuk vindt. 

Voor de bezoeker

Voor de bezoekers van Make It Home betekent het lekker "bladeren" door de verschillende (en steeds weer nieuwe) sfeerimpressies. Onze nieuwsbrief informeert je over nieuwe impressies, sferen, stijlen en trends zonder je "lastig" te vallen met reclames. Make It Home biedt informatie bij een product zonder opvallend of storend aanwezig te zijn. Inschrijven op onze nieuwsbrief kan hier nieuwsbrief en is natuurlijk gratis.

Voor de partner

Make It Home biedt partners een platform om op een originele, exclusieve manier hun product, winkel of webshop, online te presenteren. De website brengt potentiële klanten en geselecteerde partners op een aantrekkelijke manier bij elkaar. Grote investeringen in fotografie en marketing zijn niet meer nodig terwijl er toch grote aantallen, geïntresseerde, bezoekers naar de website van partners komen.