Styling

Interieur styling

Style, Create and Live! "Omdat ik mensen wil inspireren en niemand dezelfde smaak heeft zijn alle sfeerpagina's op makeithome.nl uniek en orgineel. In voorbereiding op een nieuwe fotoshoot bepaal ik de sfeer aan de hand van een interieurstijl, een trend of een kleurthema. Met de sfeer in gedachten ga ik "winkelen" en zoek zo de juiste meubels en accessoires bij elkaar. Met een verzameling van spullen en een geschilkte locatie begint het creëeren van de compositie met als resultaat, iedere keer weer een nieuwe inspirerende sfeerpagina"

Persoonlijk advies

Heb je een beetje hulp nodig in je eigen huis dan kan je bij Meesterlijk Creatief terecht voor een persoonlijk advies of geef de styling volledig uit handen. Rekening houdend met je woonwensen en persoonlijke stijl creëer ik de inrichting die bij je past. Neem voor persoonlijk advies contact met me op door het contactformulier in te vullen.

Fotografie

De fotografie van Make It Home wordt gedaan door Niki Polman. Haar ervaring en precisie zorgen ervoor dat producten zo natuurlijkgetrouw mogelijk, met de juiste kleur en belichting, op de gevoelige plaat worden vast gelegd. Naast commerciële fotografie is Niki ook erg goed in portretfotografie. Wil je meer infotmatie over de fotograaf van Make It Home kijk dan op nikipolman.eu