Voor webshops

Online winkelen is razend populair. tegelijkertijd is het heel lastig om als webshop je producten op een leuke manier te presenteren. Product presentaties moeten immers functionele en informatieve foto's zijn waarbij de klant het product vooral goed kan zien. Om je klant te inspireren kan je blogs schrijven, moodboards maken en sfeer foto's gebruiken… allemaal tijdrovende klussen! Terwijl je al druk bent met het samenstellen van je collectie, productfotografie, bestellingen en mail.

En dat is precies de reden waarom ik mijn website www.makeithome.nl heb gebouwd. Om bezoekers te inspireren! Op de website  www.makeithome.nl kunnen bezoekers zich op een leuke manier, online oriënteren en zijn verkoopgegevens en verkooppunten binnen handbereik. Dit doe ik door moodboards te maken waarbij de ene keer een interieur stijl en een andere keer een kleurthema centraal staat. Door een fotoshoot komen producten pas echt tot hun recht, je ziet verschillende producten op een originele manier gecombineerd en een bijkomend voordeel is dat je de ware grootte ervaart. En inspirerende blogs over trends en producten zijn informatief en inspirerend. 

Kortom, ik doe datgene waar je als webshop eigenaar niet aan toe komt.

Mogelijkheden en tarieven voor vermelding op www.makeithome.nl 

Partner pagina met vermelding op de overzichtspagina voor webshops.*    

€ 10,- p/m**

Blog over webshop, product of onderwerp naar keuze 

€ 90,- p/b

Advertentie overzichtspagina inspiratie  120 x 60/ 90/120 

€ 10,- p/m

Advertentie overzichtspagina inspiratie 120 x 450 

€ 20,- p/m 

Advertentie overzichtspagina inspiratie 120 x 600

€ 30,- p/m

Styling/ productpresentatie in opdracht

€ 50,- p/u

Prijzen zijn exclusief BTW

* als partner van makeithome.nl worden willekeurig producten uit de webshop gebruikt voor sfeerpagina's, moodboards en blogs welke een directe verwijzing opleveren naar de webshop en hoge kwaliteit deeplinks.

* * (€ 120,- per jaar) dit bedrag wordt vooraf gefactureerd en dient vóór online plaatsen van de pagina te zijn betaald. (incl. eenmalig wijzigen van beeld en tekst)